Nehéz tárgyak szállítása nagy szakértelmet, tapasztalatot és speciális eszközöket kíván. Ezek hiányában nagy a személyi sérülés és a jelentős anyagi kár veszélye. Ne kockáztasson, bízza a munkát szakemberre.

Nekünk a nehéz tárgyak mozgatása kezdetektől fogva az egyik fő szakterületünk. Speciális felszerelésünkkel és tapasztalt, teljes munkaidőben foglalkoztatott kollégákkal vállaljuk különféle nehéz tárgyak szállítását, helyszíni mozgatását.

nehéz tárgy szállítás

Nehéz tárgyak szállítása – Árajánlat kérése

Nehéz tárgyak szállításánál a tárgy méretei, súlya és a helyszínek jellemzői nagyban befolyásolják a szállításhoz szükséges időt, így az árat is.

Az alábbiak tisztázása után tudunk árajánlatot adni. Szükség esetén díjmentes helyszíni felmérést biztosítunk

 • Milyen tárgyat kell szállítani és annak jellemzői – gép, páncélszekrény, kő szobor stb…
 • Milyen méretű és súlyú a szállítandó tárgy
 • Emeletek száma mindkét helyszínen, földszint esetében lépcsőfokok, és más akadályok
 • Lift használható-e a szállításhoz
 • Mennyire könnyen megközelíthetőek a helyszínek (szilárd burkolat, földes út, megállási lehetőség)
 • Egyéb speciális körülmények…
 • Fényképek a tárgyról és a helyszínekről (amennyiben lehetséges, célszerű képeket készíteni, így még pontosabb árat tudunk adni.
nehéz tárgyak szállítása

Az alábbi nehéz tárgyak szállítását vállaljuk:

 • Nehéz bútorok és berendezési tárgyak
 • Antik bútorok szakszerű szállítása csomagolással
 • Páncélszekrény szállítás és ipari gép szállítás
 • Kandalló, kazán és más épületgépészeti elemek
 • Kerti kemence, grill, kaspó növénnyel és más kerti tárgyak
 • Laborgépek és más laborberendezések
 • Edzőgép, futópad és más konditermi felszerelések
műemlék szállítása

Nehéz tárgyak szállítása: bútorok és berendezési tárgyak költöztetése

Magánszemélyeknél általában nehéz tárgyak bútorok formájában fordulnak elő. Ezeket nem csak szállítani, de épületen belül mozgatni is kell, akár szintek között lépcsőn.

Antik bútorok szállítása

Antik bútorok szállítása szakértelmet, megfelelő felszerelést, és tapasztalt rakodókat kíván. Ezek általában fából készültek és sokszor 100 évesek is lehetnek. A felületük kényes, a pedig fa ennyi idő alatt kiszárad és törékennyé válik, így kiemelt figyelmet kell fordítani a védőcsomagolásukra és arra, hogy a szállítás során ne ütődjenek hozzá semmihez.

Nehéz háztartási gépek

Legtöbb háztartásban előfordulnak nehezebb gépek. Nagyobb háztartások esetén ezek akkora súllyal is rendelkezhetnek, hogy a normál költöztetők nem tudnak velük megbírkózni. Ilyen nehéz tárgyak lehetnek: mosógép, nagyméretű hűtő, szauna, futópad. Bármilyen túlsúlyos háztartási tárgy szállítását vállaljuk korrekt áron.

Kerti grill, kemence stb...

Kertes házaknál alapvető igény, hogy a kertben is lehessen sütni, kiülni beszélgetni. Ehhez általában nehéz kő grillsütő, kemence kell. Ezeknek szállítása, mozgatásás nyugodt szívvel bízhatja ránk. Nagy tapasztalatunk van nehéz grillsütők, kemencék sérülésmentes szállításában.

fénymásoló szállítás

Nehéz tárgyak szállítása az Ön vállalkozása részére

Vállakozások telephelyén, irodájában, gyakran fordulnak elő nehéz tárgyak, melyek mozgatása szakembert kíván.

Ipari fénymásoló szállítás, épületen belüli mozgatás

Ipari fénymásolók könnyen lehetnek többszáz kilósak és érzékeny berendezés révén mozgatásuk kiemelet fizikumot és odafigyelést igényel. Vállalkozásunk nagy tapasztalattal vállalja vállalkozása gépének szállítását, vagy szintek közötti, akár lépcsőn történő mozgatását.

Nehéz irodabútorok, boltberendezés

Nehéz szekrények, pultuk, bemutatóvirtinek mozgatása, szállítása szakszerűen. Igény esetén szereléssel. Bármilyen üzlet, vendéglátóipari egység és egyéb szolgáltató létesítmény berendezésének szállítását vállaljuk.

Laborberendezés szállítás, műhelyköltöztetés

Nehézipari létesítmények, mint gépműhelyek, laborok, nyomdák és más üzemek berendezésének szállítása. Rendszeresen szállítunk ultramélyhűtőket, laborfülkét, esztergagépet és egyéb ipari gépeket. Az említett nehéz tárgyak szállításához speciális felszereléssel, emelőfalas teherautóval és szakemberekkel rendelkezünk. Bővebben nehézgép szállítás lapunkon olvashat.