Páncélszekrényt vásárolt, vagy a meglévőt szeretné áthelyezni? Páncélszekrény szállítás szolgáltatásunkat igénybe véve korrekt áron, szakszerűen megoldjuk Önnek.

Páncélszekrény szállításhoz szükséges valamennyi eszközzel rendelkezünk, kollégáink teljes munkaidőben dolgoznak nálunk. A szakmát hivatásszerűen, több évtizede megszakítás nélkül végezzük. Tekintse meg képgalériánkat, referenciáinkat!

Páncélszekrény szállítás Budapest

Milyen információkra van szükségünk, hogy páncélszekrény szállítás árajánlatot tudjunk adni?

  • Szekrény méretei: Szélesség, magasság, mélység. Ezeket egy centivel könnyen lemérhetjük.
  • Páncélszekrény súlya: Általában az újabb széfek belsejében található egy adattábla. Ezen fel van tüntetve a szekrény típusa és súlya. Amennyiben ez nem elérhető, mindenképp célszerű fényképet készíteni a páncélról.
  • Szállítás helyszínének leírása: Felvételi és lerakó cím megadása. Amennyiben nem földszintről földszintre történi a szállítás két lehetőség van. Lift elérhető e, illetve annak mekkora a teherbírása. – Ha nincs lift, akkor marad a lépcső. Ebben az esetben nagyobb súly esetén (300kg+) fényképet célszerű készíteni, ileltve a lépcső szélességét, fordulók méretét lemérni.
  • Egyéb információk: Jelenleg rögzítve van e a szekrény? Új helyszínen szertné rögzíteni? Nagyobb súly esetén a szekrény nyitható e, vagy a kulcsai elvesztek.
páncélszekrény szállítás

Széfszállítás tapasztalattal, odafigyeléssel.

Páncélszekrények szállítás veszélyes üzem. Nagy súly miatt jelentős a sérülés veszélye. Mindenképp bízzuk szakemberre a feladatot. Nem elég ha másra bízzuk, legyünk körültekintőek, hogy valóban olyan vállalkozást válasszunk, akiknek van tapasztalatuk nehéz tárgyak mozgatása terén. Mezei költöztetők még kisebb szekrények szállításával megbírkóznak, de egy váratlan akadály komoly anyagi károkhoz vagy akár személyi sérüléshez vezethet.

Páncélszekrény szállítás professzionális felszerelésse, körültekintéssel.

Komolyabb páncélszekrény szállításához kevés, ha valakinek van pl. gurnija és emeltek már nehezet. Széfszállítást emelőhátfalas autóval végezzük, lépcsőn való mozgatáshoz speciális eszközzel rendelkezünk és megfelelő technikát használunk. Nagyobb súlyú szekrények esetén, vagy a körülmények indokolják, kcr daruval dolgozunk.

Otthona épségének megóvása: padlóburkolatok, falak védelme.

Mivel nagy súlyról van szó, így a páncélszekrény könnyen kárt tehet a padlóban, vagy egy rossz mozdulat esetén a falban. Padlóburkolatokat speciális teherelosztó lapokkal védjük, illeltve a szekrény mozgatásához használt eszközeink kerekei is erre lettek kitalálva.

További szolgáltatások páncélszekrény szállítás mellett

Páncélszekrény szállítás mellett egyéb széfekkel kapcsolatos szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendekezésére.

Páncélszekrény rögzítés

Széfszállításmellett után vállaljuk szekrényének a MABISZ biztosításhoz megfelelő szakszerű rögzítését, amennyiben megfelelő aljzat áll rendelkezésre.

Betonaljzat hiányában egyedi megoldások, illetve technikák állnak rendelkezésünkre, hogy páncélszekrényét ne lehessen elvinni.

Raktározás

Ottona, irodája felújításának idejére, vagy ameddig nem talál vevőt régi szekrényére, vállaljuk a széf raktározását. Eladás esetén raktárunkból kiszállítjuk a vevőhöz.

Nyitás, zárcsere, felújítás

Nem megfelelően, vagy egyáltalán nem nyíló szekrényéhez szakembert biztosítunk. Igény esetén az elavult zárat modernre cseréljük, a nem megfelelően nyíló ajtót beállítjuk.

Páncélszekrény szállítás ár

Páncélszekrény szállítás árát két dolog befolyásolja. Egyik befolyásoló tényező a széf méretei, súlya. Amennyiben nem biztos a típusban, súlyban, készítsen rőla fényképek, mi az alapján beazonosítjuk. Másik befolyásoló tényező a szállítás helyszínei. Itt az egyik legfontosabb, hogy emelet, vagy földszint a széf régi és új helye, illetve ha van lift, annaka teherbírása. Földszinte történő szállítás esetén is számolni kell lépcsőfokokkal és egyéb a szállítást nehezítő akadályokkal.